DESPRE NOI
SERVICII
PORTOFOLIU
DOWNLOAD
CONTACT
De la infiintarea sa, Metal Star SRL a castigat constant increderea clientilor sai si a partenerilor externi, ajungand astazi sa ne mandrim ca avem printre clienti firme de prestigiu din toate domeniile industriale.
Furnizorii sai externi sunt firme de top din domeniul prelucrarii metalelor.
Lista de mai jos este doar cu caracter informativ, cuprinzand doar o selectie a celor mai cunoscute firme cu care colaboram.

Furnizori

Atlas Copco - Suedia

Scule profesionale pneumatice si electrice de prelucrat (gaurit, polizat, slefuit, indepartat stropi sudura), asamblat (surubelnite, chei cu impact/impuls, etc.).
August Beck GmbH - Germania

Producator si furnozor de alezoare standard si la tema din HSS, HSCo, Carbura, cermet, diamant, CBN, etc.
Arnold Fresmak - Spania

Menghine simple si de precizie pentru MU: - mecanice - hidraulice - pneumatice Blocuri si siteme de menghine
Cimcool Industrial Products BV - Olanda

Furnizor de fluide utilizate in industria de prelucrare mecanica: uleiuri emulsionabile sintetice, semi-sintetice sau minerale, solutii de spalare si conservare, fluide pentru deformari plastice: stantare, ambutisare, roluire, etc.
Dormer Tools

Producator de scule aschietoare pentru metal, monobloc din HSS, HSCo sau carbura. Membru al grupului Sandvik, este unul din principalii inovatori de pe piata sculelor aschietoare.
Gamor SL

Producator de echipamente de filetare actionate pneumatic sau hidraulic. Cu bratele de filetare pneumatice, tip TA/N XX, se pot face filetari in gama M2-M24, iar cu masinile de filetat hidraulice tip MT sau RG filetari in gama M2-M130.
Gebruder Eberhard GmbH - Germania

Elemente tipizate pentru stante si matrite; - poansoane - aruncatoare - extractoare - miezuri - bucsi
H2O GmbH

Furnizor de echipamente si solutii de reciclare a fluidelor tehnice uzate: emulsii, fluide de spalare, alte fluide utilizate in industria de prelucrare a metalelor.
JOKE - Germania

Solutii complete de finisare si superfinisare pentru metale, respectiv reparare matrite: - echipamente de finisare - consumabile de finisare - echipamante de reparare - consumabile de reparare
Maier Prezisionswerkzeuge GmbH

Scule speciale, la tema si cu aplicatii dedicate
OMCA

Producator de masini de sanfrenat fixe si portabile. Destinate executarii sanfrenelor in unghi fix (45º) sau reglabil intre15º si 60º.
Pedrotti Italia Spa

Producator de elemente tipizate pentru matrite si pachete de placi de otel pentru matrite
Rego-Fix - Elvetia

Portscule rotative pentru freze clasice si CNC, bucsi elastice. Portscule de mare precizie si forta de strangere tip powRgrip.
Sandvik Coromant

Sandvik Coromant este unul din cei mai importanti furnizori de scule ashietoare din lume, fiind o prezenta globala pe toate pietele de prelucrare a metalelor.
SGS Tools

Unul din cei mai importanti fabricanti de scule din carbura din SUA.
Tapmatic Int. AG

Producator si furnizor de solutii tehnologice de filetare. Capete de filetare autoreversibile, mandrine de compensare, etc.
Vargus Ltd. - Israel

Furnizor de solutii si scule de debavurare, gama Shaviv, respectiv de filetare pe MU, gama Vardex: cutite si freze de filetare.
Toate tipurile de filete: standard sau nestandardizate (standarde private: VAM, Hughes, EL, etc.) cat si profile de filete la tema (speciale).
Walther Trowal

Producator de echipamente si consumabile pentru finisarea de masa a diverselor componente. Masini de vibrofinisare Masini de finisare prin centrifugare Masini de reciclare efluenti Masini de uscat prin vibrare

Clienti

Chimica SA Orastie

Producator de produse injectate din mase plastice si de matrite de injectie mase plastice
Elba SA Timisoara

Producator de echipamente de iluminare si de matrite pentru industria auto.
IAMU SA Blaj

Fabrica si livreaza de produse de mecanica fina din categoria accesorilor, echipamentelor si elementelor de completare pentru masini-unelte si a componentelor de tehnica liniara.
Prems TP SA Brasov

Producator specializat pe sudarea carcaselor metalice, productia de arbori cotiti, prelucrarea prin aschiere a pieselor metalice, prelucrarea pieselor din tabla
Romaero SA Bucuresti

Producator si subfurnizor de componente si structuri de aviatie.
Saturn SA Satu Mare

Producator de componente pentru constructii de masini.

© Copyright MetalStar 2007
Home  |   Despre noi  |   Servicii  |   Portofoliu  |   Download documentatie  |   Noutati  |   Harta site  |   Contact Web Design: Netlogiq Cluj