DESPRE NOI
SERVICII
PORTOFOLIU
DOWNLOAD
CONTACT
Masive
Burghie HSS-HSCo
Burghie carbura
Tarozi HSS-HSCo
Tarozi carbura
Freze HSS-HSCo
Freze carbura
Alezoare HSS-HSCo
Alezoare carbura
Zencuitoare HSS-HSCo
Lamatoare HSS-HSCo
Cu placute schimbabile
Scule de frezat filete
Lamatoare
Zencuitoare
Scule gaurire
Scule frezare
Scule strunjire
Panze si discuri de debitare
Discuri de debitare
Alezoare HSS-HSCo

Alezoarele comercializate de Metal Star SRL sunt produse de DORMER Tools, unul din cei mai mari producatori mondiali de scule aschietoare monobloc, membru al grupului suedez Sandvik. Fiind unul din principalii inovatori in domeniul sculelor aschietoare, Dormer asigura toata gama de alezoare pentru prelucrarea metalului conform standardelor DIN, cat si dupa standard propriu, incepand de la alezoare de uz general de mana, pana la alezoare de performanta. Materialele din care sunt executate aceste alezoare sunt HSS sau HSCo, putand fi folosite pentru alezarea unor game foarte variate de materiale: otel, fonta, inox, aluminiu, titan, nichel, bronz, materiale plastice, etc., materiale a caror duritate sa nu depaseasca 40 HRc. Alezoarele de masina pot fi cu coada cilindrica sau Morse, functie de tipul alezorului.

Dimensiunile standard de livrare din stoc sunt dimensiunile normalizate in clasa H6, H7 sau H8.

Pentru orice alt tip de alezor, dimensiune nenormalizata sau clasa de toleranta putem asigura alezoare de la August Beck GmbH - Germania, producator specializat in productia de alezoare standard sau la tema pentru aplicatii specifice industriei auto: alezare linii palier, alezare scaune supapa, alezare linii axe cu came, etc. August Beck GmbH poate asigura si alezoare placate cu CBN, diamant, cermet sau carbura, cat si alezoare cu placute schimbabile.

Tip alezor

Dimensiuni Ø [mm]

Mana

1,5-50

Reglabil

6-20

Masina

1-80

Conic (1:10; 1:48; 1:50

1,2-50
Copyright MetalStar 2007
Home  |   Despre noi  |   Servicii  |   Portofoliu  |   Download documentatie  |   Noutati  |   Harta site  |   Contact Web Design: Netlogiq Cluj