DESPRE NOI
SERVICII
PORTOFOLIU
DOWNLOAD
CONTACT
Metal Star = Calitate x Servicii 2
Software-uri specializate
Dormer Product Selector

Fidel filozofiei sale de a fi un leader al inovarii si introducerii de noi solutii de prelucrare pe piata prelucrarii metalelor, Dormer a lansat pe piata si actualizeaza in permanenta software-ul de alegere scule si determinare regimuri de aschiere, Dormer Product Selector.

Astfel, ultima versiune descarcabila de pe internet, este disponibila deja tuturor utilizatorilor de scule Dormer. Aceasta versiune cuprinde absolut toate noutatile aparute in perioada Sep-2009 Feb-2010, cat si actualizarile privind sculele scoase din fabricatie in ultima perioada.

Recomandam calduros actualizarea softului pentru a fi la zi cu ultimele noutati.

Pentru a descarca ultima versiune de Selector, faceti click aici.

Pentru a intra in posesia fisierului tip csv necesar importului de preturi in € ale sculelor in programul Dormer Product Selector, va rugam sa ne transmiteti solicitarea facand click aici.
TM Gen - software de alegere scule pt frezare filete si programarea CNC

Software-ul pentru PC-uri, TM Gen de la Vargus, va ghideaza prin parcurgerea catorva pasi simpli sa definiti aplicatia de frezare a filetelor, apoi prin introducerea tuturor informatiilor necesare sa finalizati operatia de filetare si sa determinati:
- cea mai buna scula de utilizat;
- regimurile de aschiere optime;
- generati codurile G pentru cele mai populare controlere;
Poate fi utilizat la: Fanuc, Mazatrol, Siemens, Mitsubishi, Siemens 840D, si Heidenhain (orizontal si vertical).
 
Pentru download, click aici.
TM Gen este compatibil cu Windows, Windows 98, 2000, XP si Vista 64 biti.
TT Gen - software de alegere scule de filetare prin strunjire

Software-ul pentru PC-uri, TT Gen de la Vargus, va ghideaza prin parcurgerea catorva pasi simpli sa definiti aplicatia de strunjire a filetelor, apoi prin introducerea tuturor informatiilor necesare sa finalizati operatia de filetare si sa obtineti in cateva secunde un raport listabil care va evidentiaza:
- cea mai buna scula si placuta de utilizat;
- regimurile de aschiere optime;
- detalii ale trecerilor necesare pentru stunjirea filetului;
Softul suporta 10 limbi diferite, cat si lucrul in sistem metric sau american (inch).
 Pentru download, click aici.
TM Gen este compatibil cu Windows, Windows 98, 2000, XP si Vista 64 biti.
 Prin utilizarea TT Gen eliminati STRUNJIREA PE GHICITE a filetelor!
Asistenta tehnica
Asistenta in alegere scule

Din cauza vitezei mari de inoire a gamei si tipurilor de scule atat din partea furnizorilor nostrii cat si a portofoliului nostru, este destul de dificil de ales cea mai performanta solutie de aschiere, sau cea care se adapteaza cel mai bine conditiilor Dvs. din punct de vedere economic.

Din acest motiv venim in intampinarea problemelor Dvs. prin asigurarea asistentei tehnico-economice in alegerea celei mai bune si mai economice solutii de aschiere care sa satisfaca necesitatile Dvs.
Solicitati ajutorul nostru si veti obtine solutia de aschiere cea mai adaptata conditiilor Dvs.

Asistenta post vanzare

Odata implementata o solutie de prelucrare mecanica, trebuie asigurata asistenta tehnica periodica pentru mentinerea sau chiar imbunatatirea performantelor solutiei, urmarirea comportamentului solutiei de prelucrare, etc.
Din acest motiv acest serviciu gratuit, este oferit spre cresterea satisfactiei clientilor.
Asistenta in utilizare sisteme de scule

Intreaga filozofie de existenta a SC Metal Star SRL este construita in jurul ideii ca produsele pe care le furnizam nu au nici o valoare daca utilizatorul lor nu este ajutat sa le foloseasca in cel mai economic mod.
Din acest motiv  intreaga echipa de ingineri de care dispune Metal Star SRL este la dispozitia Dvs., clientul, pentru a defini, a alege, si a asista la implementarea unei solutii de prelucrare noi sau imbunatatite, astfel ca performantele Dvs. sa fie mai bune, sa produceti mai economic, sa realizati produse la timp.
Aceasta este valoarea adaugata pe care v-o punem la dispozitie.
Consultanta tehnica
Analiza si reducere costuri cu sculele

Experienta echipei Metal Star SRL este la dispozitia Dvs. pentru gasirea unei solutii tehnologice imbunatatite, chiar daca solutia tehnica de care aveti nevoie nu poate fi asigurata de Metal Star SRL si astfel nu aveti nevoie de asistenta tehnica necesara implementarii solutiei.
Suntem bucurosi sa va avem parteneri si sa colaboram impreuna pentru cresterea performantelor Dvs. economice.
Analiza si reducere costuri totale de prelucrare mecanica

Prin portofoliul mare de furnizori, know-how-ul furnizat de acestia si experienta castigata de-a lungul existentei noastre, putem asigura servicii complete de analiza si implementare solutii tehnologice care sa asigure reducerea costurilor totale de prelucrare, solutii care trateaza procesul de prelucrare ca un tot unitar, masina unealta, SDV-istica, sculele, fluidul de prelucrare.
In baza unui audit putem evalua beneficiile care se pot obtine pe baza propunerilor facute.
Service
Service si mentenanta fluide pentru prelucrarea metalelor

Departamentul de fluide pentru prelucrarea metalelor, ce dispune de specialisti instruiti in strainatate pentru asigurarea celor mai ridicate nivele de servicii, asigura cu regularitate service-ul fluidelor de prelucrare livrati in scopul pastrarii performantelor sale.
Prin verificarile periodice ale pH-ului, concentratiei, nivelului de bacterii, gradului de contaminare cu uleiuri reziduale, si corectarea deficientelor aparute, durata de viata creste semnificativ si performantele fluidelor se pastreaza pe toata aceasta durata de viata.
Si implicit costurile Dvs. scad.
Servicii de deversare fluide uzate

Legislatia de mediu este in continua schimbare si imbuanatire spre beneficiul nostru al tuturor. Nimeni nu este iertat ca nu respecta aceste legi.
Din acest motiv, Metal Star SRL asigura, pe baza de intelegere, serviciul de preluare a fluidelor uzate rezultate din fluidele de prelucrare de baza furnizate, si neutralizarea lor in unitati autorizate de Ministerul Mediului.
© Copyright MetalStar 2007
Home  |   Despre noi  |   Servicii  |   Portofoliu  |   Download documentatie  |   Noutati  |   Harta site  |   Contact Web Design: Netlogiq Cluj