Servicii

 

Totul este Premium: de la alegerea sculelor si livrare, pana la implementare. Serviciile oferite de Metal Star asigura procese de prelucrare mai productive.

Cu peste 16 ani de experienta in domeniul prelucrarilor mecanice ajutam clientii nostri sa-si rezolve problemele, puteti fi siguri ca avem solutii pentru dvs.. Echipa Metal Star este dedicata sa va reduca “costul per gaura” si sa va furnizeze servicii care sa va genereze cea mai mare valoare posibila. Devotamentul pentru calitate a devenit fundatia pe care continuam sa construim. Prin produsele si serviciile furnizate vrem sa schimbam tehnologiile invechite cu tehnologiile moderne de astazi. Metal Star este specialistul dvs. pentru cerintele de productie de azi.
Scule, accesorii de prelucrare, fluide pentru prelucrarea metalelor, echipamente si training-uri, totul dintr-o singura sursa! Serviciile Metal Star includ:
  • Analiza proceselor si recomandari de alegere a sculelor si reducerea timpului de prelucrare
  • Analize de cost si propuneri de imbunatatire
  • Seminarii de prezentare noutati din domeniul prelucrarii metalelor
  • Training-uri specifice
  • Monitorizarea si managementul fluidelor de prelucrare
Metal Star are o gama de solutii care sa va ajute sa reduceti cateva din cele mai mari costuri ascunse din prelucrarea metalelor: consumul de fluide de aschiere si costul calitatii scazute datorat deteriorarii fluidului de racire. De la curatarea fluidului la nivel de masina pana la Total Fluid Management (TFM). Metal Star ofera solutii care sa va optimizeze operatiunile si sa deveniti competitivi.
Aici la Metal Star intelegem ca inalta calitate si eficienta sunt primordiale in operatiunile dvs. Pentru a va ajuta sa obtineti asta va oferim sfaturi gratuite dar si servicii premium platite. Daca aveti intrebari atunci va rugam sa ne contactati si vom face totul ca sa va ajutam. Vedeti pagina de contact pentru detalii.

Total Fluid Management (TFM)este pachetul premium pe care il oferim si cuprinde toate activitatile legate de furnizarea, managementul si eliminarea fluidelor de prelucrare. Acest pachet poate asigura reduceri cu pana la 40% a cheltuielilor dvs. operationale:
  • Reducerea consumului de fluide
  • Cresterea durabilitatii sculelor
  • Reducerea timpilor morti
  • Reducerea costului cu eliminarea deseurilor generate de fluide

Reteaua noastra si a furnizorilor nostri de specialisti asigura suportul necesar in toate aspectele legate de fluidele de prelucrare furnizate. Ei localizeaza cauza si o corecteaza imediat. Ei viziteaza regulat clientii nostrii sa se asigure ca fluidele furnizate asigura performantele dorite si a mentine stabilitatea proceselor si a productivitatii.
Putem face mult mai multe pentru dvs. Daca este necesar, sunati-ne pentru consultanta, management al fluidelor dedicate, servicii de logistica, suport in reciclarea si eliminarea deseurilor.

 

 

Aplicatii