Metal Star SRL este o companie privata infiintata la Alba Iulia, in anul 2001, printr-un capital exclusiv romanesc.

De peste 20 de ani ne desfasuram activitatea pe piata industriala din Romania, oferind echipamente, scule aschietoare si servicii conexe firmelor romanesti din domeniul prelucrarii metalelor prin aschiere.

Activitatea Metal Star SRL este recunoscuta si certificata pentru sistemul de management EN ISO 9001:2008.

Produsele pe care le comercializam pe piata din Romania includ o paleta larga de:

scule aschietoare: cutite de strung, freze, burghie, tarozi, alezoare, lamatoare, filiere, panze de debitare, scule cu placute amovibile din carbura, scule monobloc din otel rapid si carbura s.a;

accesorii pentru masini unelte: capete de filetare, portscule de mare precizie, portscule antrenate, menghine, s.a;

echipamente: masini de ascutit, masini de debitat, masini de filetat s.a;

matrite: echipamente si consumabile pentru slefuirea, reconditionarea si intretinerea matritelor.

Metal Star se afla astazi printre putinii furnizori din Romania care detin colaborari cu producatori de top la nivel mondial de scule si echipamente, furnizand companiilor din industria de prelucrare a metalelor intregul necesar pentru desfasurarea activitatii in conditii de performanta.

Obiectivul principal al Metal Star a fost acela de a raspunde cerintelor multiple ale clientilor din acest domeniu printr-un portofoliu larg, oferindu-le totodata, un sprijin complet in consultanta tehnica, achizitia si livrarea intregului necesar de echipamente si tehnologie.

Din acest motiv, pe parcursul anilor de activitate ne-am concentrat resursele si energia pentru a oferi clientilor, nu doar un serviciu comercial, ci solutii complete pentru prelucrarea metalelor.

Astfel, de la momentul infiintarii si pana in prezent, intreaga echipa s-a dedicat cu maxima responsabilitate nevoilor fiecarui client, pentru a raspunde cu promptitudine si profesionalism tuturor cerintelor clientilor, indiferent de domeniul activitatii.

Ne-am straduit sa oferim clientilor nostri calitate si eficienta, la costuri rezonabile pentru fiecare achizitie facuta.

Ne-am asigurat intotdeauna ca livrarea comenzilor sa fie efectuata in cel mai scurt termen de la primirea acestora.

Am asigurat functionalitatea corecta a sculelor, echipamentelor si intregii tehnologii furnizate prin traininguri specifice.
Prin urmare, am dezvoltat parteneriate stabile cu peste 900 clienti, pe care i-am tratat cu aceeasi prioritate, indiferent de domeniul de activitate sau de valoarea comenzii, asigurandu-le suportul tehnic necesar.

Clientii nostri reprezinta astazi importante companii de productie si prelucrare a metalelor prin aschiere din Romania, care de-a lungul timpului au gasit in Metal Star un partener strategic, pentru afaceri care provin din industriile: auto, inginerie generala, aeronautica, energetica, petrol si gaze s.a

Diversitatea portofoliului nostru, alaturi de oferirea unor servicii complementare calitative au contribuit la mentinerea noastra, an de an, intre principalii furnizori de produse si servicii din acest domeniu.

Suntem constienti de faptul ca performanta si evolutia companiei din toata aceasta perioada se datoreaza unei echipe profesioniste de oameni dedicati si pasionati, care astazi se gasesc in birouri zonale din Alba Iulia, Brasov si Oradea.

Metal Star ramane acelasi partener de incredere pentru orice business romanesc
din domeniul prelucrarii metalelor!

TOP
ro_RORO_RO