I. Echipamente Pneumatice si Electrice BIAX Germania

De peste 100 de ani, Schmid & Wezel a avut ca obiectiv productia celor mai performante scule pneumatice prin marca inregistrata BIAX.

Metal Star va ofera de la furnizorul german BIAX o gama complexa si moderna de polizoare, slefuitoare si accesorii, care satisfac nevoile curente de slefuire si debavurare. Toate sculele sunt fabricate in Germania si Elvetia si sunt adaptate cerintelor industriei de prelucrare a metalelor.

Va oferim accesul la scule pneumatice si electrice care va garanteaza un nivel inalt de precizie, calitate si performanta. Totodata, oferim asistenta individuala si solutii personalizate tuturor clientilor nostri.

De ce merita sa alegi sculele pneumatice BIAX?

In prezent, BIAX este lider de calitate, datorita celei mai inalte integrari verticale din productie.

Tehnologia superioara a produselor BIAX se reflecta in numeroasele detalii bine gandite care includ, de exemplu, materialele de inalta calitate din care sunt fabricate toate echipamentele BIAX.

Totodata, designul usor de utilizat al echipamentelor este intotdeauna orientat catre cele mai recente descoperiri ergonomice - referitoare la manipularea eficienta a sculelor de catre personal la locul de munca.

Astfel, Metal Star va ofera de la BIAX o solutie rentabila prin echipamente si scule pneumatice si electrice de inalta calitate, la un pret accesibil.

BIAX Pneumatic Drept (de turatie mare)

Exemplu: Slefuitor de mana T3-90 S – oil free, 90 000 1/min

Cu noul T 3-90 S cu turbina - fara ulei, BIAX stabileste noi standarde in materie de precizie, confort de lucru si rezultate de prelucrare.

Veti obtine rezultate excelente la suprafata cu cele mai fine lucrari de debavurare si slefuire la 90.000 rpm!

Exemplu: Polizorul unghiular WRD 6-20/3 Z - 20.000 1/min

Aceste polizoare unghiulare mici si puternice au un cap plat, angrenaje robuste si, cu seturile lor duble de rulmenti, sunt perfect potrivite pentru a transfera un cuplu ridicat.

Slefuitoare cu banda

Exemplu:

Slefuitorul HBH 200 - 20 000 rpm

BIAX Masini pentru pilit manual

Exemplu:

Masina de pilit FLV 4-9 este o masina cu vibratii extrem de scazute. Optim pentru aplicatii in care este necesara doar o cantitate foarte mica de indepartare a materialului!

 

BIAX Masini de gaurit pneumatice

Scule pneumatice de gravura

Surubelnite pneumatice manuale si automate

ACCESORII si CONSUMABILE

In aceasta zona, puteti gasi toate accesoriile originale pentru sculele pneumatice BIAX.

Sistemul de slefuire si lustruire electric SE 50Sistem de slefuire-lustruire electric BIAX SE 50

Operat la 100 - 240 V sistemul este actionat de o unitate de comanda cu reglare continua a turatiei intre 1000 - 50.000 rpm.

Sensul de rotatie se poate comuta intre rotatia in sensul acelor de ceasornic sau in sens invers acelor de ceasornic.

Sistemul contine unitatea de comanda compacta SEB 50 si slefuitorul de mana cu micromotor ESB 3-50. Optional, se poate comanda slefuitorul de mana slim ESS 3-50 si slefuitorul de mana unghiular, la 90°, ESW 3-50, cu maxim 20.000 rpm.

Mai multe informatii despre oferta BIAX de echipamente si scule pneumatice, puteti gasi accesand catalogul online AICI.II. VORTEC: Solutii de racire sub-zero cu aer comprimat

VORTEC este prima companie care a dezvoltat (incepand cu anul 1961) - tehnologie pentru transformarea fenomenului tubului vortex in solutii practice si eficiente de racire industriala.

In calitate de unic furnizor al VORTEC, Metal Star SRL va ofera solutii cu aer comprimat inovatoare, care includ:

 • RACITOARE de INCINTE ELECTRICE
 • PISTOALE CU AER RECE si CALD
 • VESTE PERSONALE CU AER CONDITIONAT
 • TUBURI VORTEX
 • AMPLIFICATOARE DE DEBUT DE AER
 • LAME DE AER
 • DUZE DE AER
 • JETURI DE AER
 • DUZE DE PULVERIZARE
 • POMPA DE TAMBUR VAC CU FORTA DUALA
 • ACCESORII si PARTI

GAMA COMPLETA a produselor VORTEC poate fi vizualizata aici!

TOP
ro_RORO_RO