Panze banda pentru debitat metale

La Metal Star SRL, avem un portofoliu larg de panza banda, astfel incat, sa puteti alege banda optima pentru fierastraul si aplicatiile dumneavoastra.

TB8, o marca Metal Star, panza banda bimetal M42 cobalt 8% pentru utilizari in toate tipurile de otel, aluminiu, otel inoxidabil, inclusiv titan: calitatea, fiabilitatea, performanta si flexibilitatea de utilizare sunt caracteristica principala a acestei lame de top vandute la utilizare zilnica, util atunci cand aveti nevoie de performanta ridicata si consistenta la taiere.

Panza banda va fi livrata ascutita si sudata la dimensiunile selectate de dumneavoastra.

Sudura panzelor se efectueaza pe aparate de sudura profesionale de ultima generatie. Livrarea benzilor de debitat se face in 48 de ore de la plasarea comenzii.

Panzele banda pentru debitat metale se executa din banda STB8 si sunt destinate debitarii barelor pline, a tevilor si a profilelor, asigurand o performanta ridicata a taierii. TB8, otel HSS AISI M42 Co 8% - este o panza banda de inalta performanta, cu dantura variabila si unghi de degajare pozitiv. Garanteaza o productivitate sporita a procesului de debitare.

Are rezistenta crescuta la uzura si asigura o debitare de foarte mare acuratete. Este disponibila intr-o gama larga de dimensiuni si danturi si se recomanda pentru debitarea urmatoarelor materiale: otel de constructii, otel pentru automate, otel laminat, otel pentru rulmenti, otel carbon, otel rapid, neferoase, otel inoxidabil, pana la titan.

Alegerea corecta a danturii (numarul de dinti/tol) este foarte importanta deoarece conditioneaza obtinerea rezultatelor optime.

Sudarea benzilor se face pe masini care utilizeaza tehnologii de ultima generatie, asigurand o sudura constanta si omogena pe toata lungimea. Rezultatul consta intr-o gama de produse care satisfac o multitudine de cerinte in orice aplicatie practica.

Din portofoliul nostru va mai putem oferi panze banda cu dintii armati cu carburi metalice, recomandate la debitarea superaliajelor, fibra de sticla, oteluri calite, grafit compozit.

De asemenea, pentru debitarea materialelor foarte dure si abrazive, ca de exemplu plastic armat cu fibra, grafit, fonta dura, fibra de sticla, sticla, siliciu sau quartz - recomandam panze banda cu dinti armati cu diamant.

Discuri de ferastrau circular / Discuri pentru debitat

Cea mai mare gama de discuri de ferastrau din lume, de la Ø 15 la 1560 mm, Metal Star, prin furnizorii nostri de top Dormer si Karnasch Professional Tools, ofera o gama larga de panze de ferastrau circular din HSS si discuri de ferastrau circular cu dantura de carbura metalica.

Discurile de ferastrau circular premium garanteaza rezultate excelente la taierea aproape a tuturor materialelor, cum ar fi: otel, otel inoxidabil, fonta si metale neferoase. 

Gama Karnasch de discuri ferastrau circular include: discuri de ferastrau circular din HSS-DMo5, discuri de ferastrau circular din HSS-Co5, discuri de ferastrau circular din carbura solida, discuri de ferastrau circular din HSS, discuri de ferastrau circular placate cu dantura de cermet, diamant sau carbura solida.

 

Peste 2.000 tipuri de discuri de ferastrau circular sunt disponibile cu diferite latimi de taiere, numar de dinti si gauri laterale, reprezentand cea mai cuprinzatoare gama de discuri de ferastrau circular din lume.

De asemenea, oferim si discuri de ferastrau circular cu varf din carbura de la Ø 63 mm la Ø 1560 mm, pentru prelucrarea otelului inoxidabil, otelului, fontei si metalelor neferoase cu latimi de taiere diferite, numar de dinti si gauri laterale.

Pentru informatii suplimentare si oferte personalizate, nu ezitati sa contactati un specialist Metal Star!

TOP
ro_RORO_RO