Echipamente si scule pentru finisari

De peste 77 de ani, producatorul german Joke ofera echipamente si scule pentru finisari metalice, fiind lider pe piata europeana, cu o prezenta in peste 28 de tari.

Metal Star, singurul importator Joke din Romania - va ofera echipamente si scule pentru finisari, completate de servicii premium pentru industria de lustruire, gravare si sudare cu laser.

Va oferim astfel, un pachet complet de echipamente, consumabile si training tehnologii de finisare suprafete pentru industria de matriterie.

De la slefuire pana la unealta din fibra ceramica, punem la dispozitie sculele potrivite, care confera precizie si rezultate excelente pentru toate procesele de lucru.

Solutiile de inalta performanta propuse de Joke ofera:

Echipamente de prelucrare/slefuire suprafete
Scule de slefuire si lustruire
Sisteme de masurare/evaluare calitate suprafata
Servicii conexe

Instrumentele si echipamentele pentru lustruirea suprafetelor de la Joke satisfac nevoile de: polizare, sudura, lepuire, debavurare, slefuire manuala sau lustruire a suprafetelor metalice. Avem instrumentul potrivit pentru fiecare valoare a rugozității, care va ajuta sa obtineti exact calitatea suprafeței de care aveți nevoie pentru piesa de prelucrat.

Apeland la serviciile inovative Joke, alaturi de expertiza specialistilor Metal Star veti avea posibilitatea de a transforma complet orice matrita.

Vezi serviciile Metal Star dedicate echipamentelor si prelucrarii matritelor!

SCULE DE SLEFUIRE SI LUSTRUIRE

Sculele de slefuire si lustruire din oferta Metal Star marca Joke cuprind:

 1. Materiale de aplicare - suport pentru finisarea si superfinisarea suprafetelor din: lemn, plastic, hartie sau materiale compozite.
 2. Consumabile de finisare:

 • Paste si fluide: pasta Diamant sistem lustruire joke Magic, pasta diamantata Hyprez®, paste de lepuire, lustruire si slefuire.

 • Pasle si tesaturi: pasle lustruire cu coada, pasla lustruire inele si discuri, pasla de lustruire cu fibre din alama, lamele din pasla cu coada, bastoane pasla · Foi din pasla, tesaturi de lustruire).

 • Scule de lepuire: varfuri de lustruire si lepuire din lemn, bastoane de lepuire din lemn si Plexiglas, scule de lepuire cu coada, scule de lepuire cu coada, scule de lepuire si lustruire, HELICAL LAP.

 • Perii de slefuire si discuri din piele: discuri de lustruire fleece cu coada, perii de lustruire si discuri din piele cu coada, perii rotunde, perii conice s.a

 1. Consumabile abrazive clasice, incluzand o gama larga de:

  - Pietre de slefuire si lustruire: pietre joke, pietre Gesswein®, pietre Boride®, pietre blanc, dar si portpietre de lustruit si slefuit.

  - Scule din fleece si smirghel: fire si panglici abrazive, teci si capisoane abrazive, discuri lamelare, discuri ceasca, discuri de slefuire, foi si fasii de smirghel.

  - Pietre biax cu diferite tipodimensiuni si utilizari.

  - Pietre abrazive cauciucate (scule de slefuit cu liant de cauciuc) - sunt alegerea potrivita oriunde se impun cele mai inalte cerinte pentru sectiunea slefuita si stabilitatea dimensionala a acesteia. Metal Star ofera de la Joke o gama larga de astfel de scule, inclusiv sistemul de scule CRATEX® (pentru slefuire umeda si uscata).

  Fabricate din fibra ceramica unica XEBEC Ceramic Stone™ - distribuite doar de Joke in Europa. Utilizeaza materialul original din fibra ceramica abraziva in loc de granule abrazive. Fara rupere, fara crapare, fara ciobire! Vezi XEBEC Ceramic Stone™

TOP
ro_RORO_RO