Mese rotative CNC pentru productie economica

pL LEHMANN dezvolta si produce mese rotative CNC de peste 40 de ani.

Metal Star va ofera de la pl Lehmann solutii adecvate cu axe rotative CNC inovatoare, organizate intr-un sistem modular standard, solutii prin intermediul carora, producatorul elvetian raspunde nevoilor internationale de productie economica a pieselor de dimensiuni foarte mici si medii din industria de prelucrare - prin satisfacerea cerintelor individuale cu combinatii adecvate.

  • Mese rotative pL utilizate pe peste 200 de marci diferite de masini si peste 1.000 de modele diferite de masini.
  • Competenta pL: integrare in toate sistemele de control CNC cunoscute (Fanuc, Siemens, Heidenhain, Haas, Winmax, Mitsubishi, Brother, Mazatrol ...), pentru masini noi, precum si pentru retrofit-uri.
  • Solutii extrem de productive, chiar si pe masini compacte pentru aproape toate cerintele: 4 axe sau 5 axe.

Experienta acumulata si calitatea elvetiana autentica este incorporata in produsele si serviciile oferite.

Vezi CATALOG pL LEHMANN

pL LEHMANN: Solutii adecvate si rationale pentru aproape orice industrie

Masa rotativa cu angrenaje – seria 500 PGD

Mesele rotative robuste cu angrenaje din seria 500 sunt extrem de flexibile de utilizat si, datorita sistemului modular combiFLEX®, pot fi convertite sau extinse in orice moment pentru a indeplini noile sarcini de prelucrare.

Mesele rotative nu sunt potrivite doar pentru operatiunile de pozitionare, ci pot fi utilizate si pentru operatiuni scurte de prelucrare simultana. Angrenajul preincarcat si rulmentii puternici permit precizie ridicata pe termen lung, precum si sarcini mari pe ax. Forta maxima de strangere de pana la 7.000 Nm nu lasa aproape nimic de dorit.

Datorita multor optiuni si accesorii, fiecare masa rotativa poate fi adaptata nevoilor dumneavoastra specifice.

Vezi mai mult

Masa rotativa cu antrenare directa – seria 900 DD

Mesele rotative versatile din seria 900 cu acționare directă sunt potrivite în special pentru frezarea HSC, prelucrarea freza-turn, frezarea modernă (power skiving) sau chiar operațiunile de șlefuire solicitante. Acest lucru transformă un centru de frezat cu 3 axe simplu și rentabil într-o mașină complet automatizată, multifuncțională, cu 5 axe. Carcasa seriei 900 DD este complet etanșată la IP 67 și chiar și rotațiile de peste 2.000 rpm nu reprezintă o problemă. Un sistem Fail Safe special dezvoltat frânează axul la 0 într-un timp foarte scurt (de exemplu, cu o oprire de urgență sau o întrerupere de curent) fără a deteriora masa rotativă.

O gamă largă de accesorii și opțiuni de prindere sunt disponibile pentru interfața standardizată față și spate. Conceptul sofisticat al cartuşului de prindere asigură că piesele de prelucrat rămân prinse chiar dacă nu este furnizată energie. Aceasta înseamnă că cerințele înalte de siguranță ale standardelor internaționale sunt îndeplinite în cel mai bun mod posibil.

Vezi mai mult

Masa rotativa pentru tehnologie de masurare

Tehnologia de masurare se indeparteaza din ce in ce mai mult de laboratoarele de masurare si se indreapta spre statiile de masurare din apropierea productiei, unde muncitorii verifica piesele in linie sau dupa linie. In acest scop, pL LEHMANN ofera componente care si-au dovedit de mult timp eficienta in productie: mese rotative CNC foarte solicitate si foarte precise, cu suporturi multifunctionale pentru o varietate de sisteme de prindere a pieselor de lucru. Astfel de axe suplimentare fac ca dispozitivele de masurare sa fie si mai eficiente si mai usor de utilizat.

Vezi mai mult

ROTOMATION transferBox

Prelucrarea completa fara echipaj uman a pieselor mici cu masini standard simple? Solutia este ROTOMATION: automatizarea in interior a unui centru de prelucrare vertical, combinata cu o masa rotativa CNC, fara a fi nevoie de spatiu suplimentar langa masina, programata de catre CNC-ul masinii si fara control suplimentar, ideal pentru centrele de prelucrare verticale. Simplu, flexibil si eficient din punct de vedere al costurilor.

Vezi mai mult

TOP
ro_RORO_RO