Aparate de masura si control

Metal Star SRL va ofera de la Italia Instruments o gama complexa si moderna de aparate de masura si control care sa va ajute la obtinerea, transmiterea sau stocarea informatiilor masurate.
Asta deoarece, in orice activitate zilnica de prelucrare necesitatea determinarii unor valori numerice exacte pentru anumite marimi de masurat este esentiala in obtinerea rezultatelor dorite.
Totodata, specialistii nostri va pot oferi consultanta personalizata pentru alegerea produselor in functie de aplicatiile utilizate.

MICROTECH - Tehnici de masurare calibre si etaloane 

Daca se urmareste o mai buna transabilitate in departamentul de calitate si o mai buna precizie in masuratori, recomandam cu incredere instrumentele digitale sau computerizate ale producatorului Microtech (UA).

Va putem furniza instrumente cu o rezolutie de 0,1µm si precizie de pana la ±1µm cu transmisie wireless la 50m (software gratuit). Acest producator din Ucraina ofera suport inclusiv pe cerintele speciale referitoare la software-ul propriu MDS, datorita departamentului de IT integrat, colaborand totodata cu Sylvac (Elvetia) pentru partea electronica a sublerelor digitale. 

Toate instrumentele furnizate vor fi insotite de certificat de laborator ISO17025 inclus in pret. 

Pentru a intelege mai bine software-ul Microtech MDS sunt disponibile videoclipuri de instruire si asistenta, in functie de platforma (Windows / Android / iOS) pe care o utilizati:

De asemenea, software-ul MDS poate fi descarcat de aici

INSIZE – Tehnici de masurare de inalta calitate

Cu ajutorul instrumentelor de la producatorul INSIZE EUROPE S.L. putem furniza clientilor instrumente, echipamente si masini, care ofera un raport foarte bun pret/calitate si cu un portofoliu mare de produse pentru departamentul de calitate. 

Un avantaj important este faptul ca majoritatea produselor vin cu certificat de inspectie direct de la producator.

Dedicarea pentru calitate, inovatie, serviciu și valoare a creat o cerere la nivel mondial pentru produsele INSIZE.

TOP
ro_RORO_RO