Metal Star ofera prin intermediul furnizorilor de top Sandvik Coromant si Dormer o gama larga de scule aschietoare pentru gaurire metale.
Astfel, nu oferim un burghiu pentru toti, ci solutii profesionale de gaurire care garanteaza prelucrari de performanta.

Aceste scule de gaurit va ajuta sa va finalizati sarcinile cu cea mai mare precizie si eficienta remarcabila, in orice moment, folosind o gama larga de masini si metode de gaurit. 

Sunt utilizate la prelucrarea pieselor in inginerie mecanica generala, precum si in fabricarea stantelor si matritelor, in industria auto sau in industria energetica.

Pe langa burghiele elicoidale din carbura solida si otel rapid (HSS) cu diametre de la 0,05 mm la >100 mm, gama noastra de produse include si diverse burghie cu placute indexabile si varfuri de burghie interschimbabile, cu alte cuvinte: burghie cu varf interschimbabil

Sculele pentru gaurire sunt adaptate materialului de prelucrat sau aplicatiei specifice si completeaza contributia noastra la obtinerea celor mai bune rezultate posibile de gaurire.

Punctele forte ale sculelor de gaurit Dormer intra cel mai bine in joc in productia de loturi de dimensiuni medii. 

Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste scule aschietoare pentru gaurirea metalelor combina costurile reduse cu date excelente de performanta si o gama larga de produse.

Gama de burghie furnizate de Sandvik, contine scule de gaurit cu calitati de prelucrare deosebite in gaurirea de inalta precizie. Aceste scule sunt intotdeauna prima alegere oriunde sunt necesare viteze mari de aschiere si durata lunga de viata a sculei, pentru prelucrarea unor loturi mari.

Pentru clientii care folosesc burghie de la Sandvik, inseamna ca indiferent daca aveti nevoie de gaurire in plin, gaurire de precizie, gaurire adanca, avem burghie din carbura monobloc, sau cu placute indexabile, care va vor oferi intotdeauna cea mai inalta calitate - de la taisul placutei de gaurit, pana la coada si de la cel mai mic la cel mai mare diametru!

Rezultatele vor consta in gauri care sunt cu adevarat impresionante – pentru toate grupele de materiale.

De la otel la otel inoxidabil, fonta si metale neferoase, cum ar fi aluminiul, pana la aliaje termorezistente si titan.

In functie de cerinte, chiar si in materiale deosebit de dure, cum ar fi otel calit sau fonta alba.

Pentru a obtine proprietati precum performanta ridicata de taiere, uzura redusa, evacuare optima a aschiilor si formare minima a bavurilor, furnizorii de top Sandvik si Dormer se asigura in stadiul de dezvoltare pentru burghie, ca toate cerintele anticipate pentru gaurire sunt indeplinite cat mai eficient posibil.

La viteze mari sau mici, precum si in materiale moi sau dure – de la tabla subtire pana la gauri adanci in material solid.

Calitatea materialelor utilizate pentru productia sculelor de gaurire, de exemplu, pentru a produce burghiele din carbura solida si burghiele HSS Sandvik sau Dormer, sunt esentiale pentru calitatea burghielor, burghielor cu varf interschimbabil si burghielor cu insertii indexabile.

Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia lor singura permite o incarcare termica mai mare, un nivel deosebit de ridicat de duritate sau rezistenta la uzura, de exemplu. Aspect valabil, in special, pentru burghiele elicoidale de inalta performanta.

In plus, geometria de varf si designul burghielor noastre garanteaza prelucrari de performanta si gauri de o calitate remarcabila.

Lichidul de racire intern integrat in multe burghie, asigura cea mai lunga durata de viata posibila a sculei. Un profil optimizat al canalului imbunatateste indepartarea aschiilor.

Diferitele burghie din carbura solida, burghie HSS si burghie cu placute indexabile sunt, de asemenea, disponibile cu diferite acoperiri de suprafata – in functie de utilizarea lor. Aceste scule aschietoare pentru gaurire asigura o evacuare imbunatatita a aschiilor si la frecare redusa, prin urmare, protejeaza impotriva incarcarii termice excesive. Gaura cu gaura!

TOP
ro_RORO_RO