Metal Star va ofera prin intermediul furnizorilor Sandvik Coromant, Worldia, Dormer si Vargus o gama larga de scule de frezat metale, care va garanteaza solutii de inalta performanta pentru orice cerinta de frezare a metalelor.

Pentru utilizare la centrele de frezat si prelucrare controlate de CNC, precum si pentru masini de frezat conventionale – pentru volum mare, precum si pentru loturi medii si mici.

Acelasi lucru este valabil si pentru inginerie mecanica generala si pentru fabricarea stantelor si matritelor, precum si in industria auto, energetica si aerospatiala - in calitate de furnizor de freze de inalta calitate si freze cu placute indexabile, Metal Star poate acoperi toate nevoile din acest domeniu.

Pentru a va permite sa optimizati in continuare aplicatiile de prelucrare a metalelor la frezare si sa le proiectati astfel incat sa fie si mai eficiente, furnizam freze care ofera o productivitate ridicata, oferind in acelasi timp rezultate perfecte din prima clipa.

Pentru fiecare piesa de prelucrat si pe orice masina! 

De exemplu, la frezare frontala si frezare axiala, frezare contur si frezare canal, frezare prin copiere si frezare profilata.
De la freze din carbura solida sau otel de scule (HSS), pana la solutii speciale cu placute indexabile. 

Pentru a va oferi cea mai buna freza posibila pentru orice masina, orice sarcina de prelucrare si orice material, sunt utilizate aliaje de materiale pentru scule de aschiere si acoperiri speciale de suprafata, adaptate materialului de prelucrat.

Acest lucru are ca rezultat scule pentru frezare care combina perfect nivelul ridicat de duritate al materialului sculei de taiere cu rezistenta ridicata la uzura la suprafata.

Forma si geometria optimizata a sculelor de frezat metale, furnizate de Metal Star sunt proprietati care garanteaza avantaje semnificative si precizie maxima la producerea pieselor dumneavoastra frezate.

Astfel, in calitate de partener expert pentru prelucrarea pieselor dumneavoastra frezate, Metal Star va furnizeaza de la Sandvik, scule inovatoare de precizie pentru aproape orice sarcina si aplicatie. De la mini freze din carbura solida cu diametrul de 0,1 mm pana la freze frontale cu placute indexabile din carbura cu diametrul de 315 mm.

Datorita selectiei mari de scule de frezat metale si geometrii, veti gasi intotdeauna solutia ideala pentru piesa dumneavoastra de prelucrat si cerintele de material.

Veti beneficia de o durata lunga de viata a sculei, volum mare de prelucrare, uzura redusa, timpi de prelucrare redusi, calitate inalta a finisarii suprafetei si costuri de prelucrare reduse.

Aspecte valabile pentru toate materialele utilizate in mod obisnuit: cum ar fi otel, otel inoxidabil, fonta, metale neferoase precum aluminiul, pana la aliaje de termorefractare si exotice sau materiale plastice.

Metal Star va ofera mai mult decat o selectie larga de freze pentru aproape toate masinile de frezat, de exemplu pentru prelucrare CNC. Inclusiv freze speciale si la tema, solutii de prelucrare pentru industria auto sau solutii complete adaptate cerintelor specifice ale industriilor energetice si aerospatiale.

Gama variata de freze si placute indexabile a Metal Star ofera performante ridicate in functie si de diversitatea materialelor de prelucrat:

• Placute aschietoare de carbura pentru operatii de frezare generala in oteluri;
• Placute aschietoare CBN, pentru frezare materiale dure, extradure, aliaje termorefractare si exotice;
• Placute aschietoare PCD, pentru frezarea aliajelor de aluminiu si a nemetalelor;
• Placute achietoare Ceramica, pentru frezarea fontelor si a altor materiale dure.

Pentru detalii suplimentare si oferirea de solutii tehnice personalizate, referitoare la cele mai moderne scule de frezat metale, nu ezitati sa contactati un reprezentant Metal Star!

TOP
ro_RORO_RO