Oferim un pachet complet de scule aschietoare de alezare rapide si precise, care va vor asigura standarde de calitate inalte.

Obiectivul Metal Star este de a reduce costurile de operare prin reducerea timpilor de prelucrare si imbunatatirea calitatii produselor.

Furnizorii nostri sunt BECK, DORMER, KARNASCH si iTools (pentru scule de alezare speciale CBN si PCD).

Metal Star SRL, prin furnizorul nostru de top August BECK este mandru sa ofere un pachet complet de solutii de alezare. Sculele noastre unice pentru aplicatiile de finisare a gaurilor asigura o productivitate crescuta in productie.

Cei mai experimentati specialisti in alezari de la BECK ajuta clientii si-i indruma in selectarea celei mai corecte si optime scule aschietoare de alezare pentru o anumita aplicatie, in scopul obtinerii celor mai inalte standarde de finisare. 

Cermet, carbura, CBN, PCD si diverse acoperiri sunt folosite ca materiale de aschiere in functie de tipul de material prelucrat.

Alezoarele din carbura monobloc cu viteze mari de aschiere, de calitate premium sunt potrivite pentru alezarea gaurilor infundate si alezarea gaurilor strapunse, cu sau fara racire interna. 

Gama noastra de scule asigura performante maxime de alezare, chiar si in materiale greu de aschiat.

Alezoarele din carbura monobloc sau HSS, BECK sau DORMER au muchii de taiere lustruite sau acoperiri speciale, in combinatie cu geometriile special dezvoltate, sunt echipate excelent pentru prelucrarea otelului, otelului inoxidabil, titanului, metalelor neferoase si materialelor dure < 67 HRC.

La cerere, putem livra alezoare cu dimensiuni intermediare si tolerante speciale - chiar si in termen scurt.

Pentru a contracara costurile in crestere cu scule, BECK are in gama sa de produse sisteme modulare de scule care ofera un grad deosebit de ridicat de flexibilitate, deoarece suportii de scule pot fi echipati cu diferite capete de alezat prin conexiuni definite.

Timpii scurti de schimbare a sculelor, in general fara remasurare, fac acest tip de scule atractive pentru loturi de dimensiuni medii si mari, deoarece schimbarea poate fi efectuata direct la masina.

Pentru gama de inalte performante, alezorul cu cap inlocuibil XR este disponibil ca varianta din carbura monobloc cu acoperiri speciale sau ca varianta cu lame brazate din carbura (de asemenea acoperite), Cermet sau PCD in intervalul de diametre 8-40 mm . Diametrele mari (20-200 mm) pot fi prelucrate optim cu programul de inele de aschiere MULTICUT, fabricate din Cermet, carbura monobloc, acoperita sau nu.

Pornind de la versiuni standard specialistii de la iTools pot proiecta si alezoare personalizate specifice aplicatiei. Dezvoltarea continua a alezoarelor de inalta performanta impreuna cu facilitatile moderne de productie de la iTools ofera cele mai bune conditii prealabile si pentru crearea de solutii personalizate. Alezoarele in trepte, de exemplu, placate cu PCD pentru aluminiu si aliaje de aluminiu, sau CBN pentru materiale dure sau calite, ofera imbunatatiri suplimentare ale productivitatii si rentabilitatii.

Sculele de zencuit, debavurat si sanfrenat completeaza gama de produse BECK, DORMER si KARNASCH. Zencuitoarele furnizate de BECK, DORMER si KARNASCH sunt disponibile in HSS, HSSE-PM sintetizat, diverse tipuri de carbura solida si varf de carbura, cu o gama variata de diametre. Zencuitoarele BECK, DORMER si KARNASCH sunt, de asemenea, disponibile intr-un kit cu patru pana la sase diametre diferite.

Pentru informatii suplimentare si oferte personalizate, referitoare la oferta de scule aschietoare de alezare furnizate de Metal Star, nu ezitati sa ne contactati!

TOP
ro_RORO_RO