BISON: Scule profesionale pentru prelucrare

Operand pe piata din 1948, BISON este unul dintre liderii mondiali in productia de sisteme si solutii profesionale pentru prindere si fixare. Ofera, de asemenea, servicii de inginerie si proiectare de echipamente de productie si procese pentru prelucrare.

Produsele marcate cu marca BISON, sunt renumite in intreaga lume pentru cel mai inalt standard de design, productie, durabilitate, calitate si precizie. In spatele celei mai inalte calitati a produselor BISON se afla o durata de viata extrem de lunga, acuratete, functionalitate si increderea clientilor nostri.

La ce te poti astepta de la BISON?

De ani de zile produce universale pentru strunguri manuale si automate, menghine pentru masini, dispozitive de frezat si suporturi de scule VDI, livrate la dimensiuni in functie de nevoile individuale ale clientilor. Garanteaza parametri inalti ai produsului datorita progresului tehnologic si controlului riguros al calitatii in fiecare etapa a productiei.

Intregul proces de productie are loc pe o singura platforma industriala. Datorita acestui fapt, in fiecare etapa – de la turnare pana la finisarea finala si ambalare – BISON stie totul despre produse si este capabil sa garanteze inalta calitate si sa mentina controlul constant.

Prin parteneriatul Metal Star – BISON, veti beneficia de garantie fara compromisuri cand vine vorba de calitatea produselor, materialelor si tehnologiilor utilizate. Conditia pentru marcarea unui produs cu marca BISON este controlul strict si respectarea tuturor standardelor de calitate. Produsele respecta standardele DIN, ISO si ANSI.

Ce produse BISON oferim?

Metal Star ofera o gama larga de de produse si solutii de prindere si fixare BISON, cum ar fi:

  • Universale manuale pentru strunguri si platouri rotative, din fonta si otel, pana la 3000 mm in diametru
  • Universale automate pentru strunguri si centre CNC (hidraulice, pneumatice)
  • Bacuri si accesorii pentru universale
  • Varfuri de centrare fixe si rotative
  • Capete divizoare orizontale/verticale
  • Mese rotative orizontale/verticale sau inclinabile
  • Menghine de precizie, modulare si de masina manuale
  • Portscule VDI

Mandrine de strung manuale si CNC (hidraulice, pneumatice), din fonta si otel, pana la 3000 mm in diametru

- Menghine pentru toate nivelurile de prelucrare (inclusiv prelucrarea grea)

- Fixare de indexare

- Box Jaws

- Centre (rotative si fixe)

- Scule pentru ax

TOP
ro_RORO_RO