In calitate de furnizor de scule aschietoare pentru filetare, Metal Star va ofera de la partenerii de top Vargus, Sandvik Coromant si Dormer - solutii eficiente pentru toate metodele obisnuite de productie a filetelor, pentru filete interioare in gauri strapunse si gauri infundate sau pentru filete exterioare. 

Indiferent daca metodele sunt fara aschiere, cum ar fi deformarea filetului, sau prin aschiere, cum ar fi tarodarea, frezarea filetului sau strunjirea filetului, calitatea inalta a sculelor de filetare, ajuta la obtinerea unei productivitati deosebit de ridicate, a fiabilitatii procesului si a rentabilitatii. In toate materialele utilizate in mod obisnuit, precum si in cele cu adevarat speciale.

Sculele aschietoare pentru filetare pot fi utilizate la prelucrarea pieselor in inginerie mecanica generala, precum si in fabricarea stantelor si matritelor, in industria auto, petrol si gaze, energetica sau aerospatiala.

Gama completa de scule pentru filetarea diferitelor materiale si diametre include o mare varietate de tarozi DORMER cu cele mai inalte niveluri de precizie, calitate, rentabilitate si fiabilitate a procesului. Pentru filetare pe orice tip de masina, de la masini da gaurit de banc pana la centre de prelucrare CNC, tarozii din carbura solida sau din otel rapid de scule (HSS-E, HSS-PM) sunt disponibili de la DORMER. 

Pe langa aceasta, oferim si gama de calibru tampon de toate dimensiunile!

Acoperirile de inalta calitate adaptate materialului de prelucrat ajuta la atingerea obiectivelor de productie, cum ar fi stabilitatea dimensionala, timpii scurti de prelucrare, durata lunga de viata a sculei si rezultate remarcabile la producerea filetelor.

Forma si geometria tarozilor nostri asigura o uzura scazuta si o eficienta mai mare, de exemplu, prin indepartarea imbunatatita a aschiilor, folosind canale si unghiuri de aschiere optimizate.

Drept urmare, tarozii nostri din carbura solida sau otel rapid de scule, indeplinesc, de asemenea, cerintele ridicate pentru productia tuturor tipurilor de filet (de exemplu, in industria auto).

Deformarea filetului este adesea o rentabila metoda de producere a filetelor. Prin dezvoltarea geometriei muchiei de formare la tarozii DORMER din carbura solida sau din otel rapid de scule (HSS-E, HSS-PM) si a acoperirilor de suprafata de inalta performanta, practic, in toate materialele maleabile pot fi realizate filete interne folosind aceasta metoda.

Cand vine vorba de strunjirea filetului, VARGUS impresioneaza prin sculele de filetare care au una sau mai multe muchii taietoare si au fost dezvoltate pentru productia precisa a tuturor fileturilor interioare sau exterioare, comune sau specfice, cat si filete speciale. In cazul sculelor de strunjire pentru filetare, suporti de scule foarte robusti si bare de alezaj ISO, cozi patrate ISO si placute de filetare cu muchii de taiere de diferite lungimi (11, 16 si 22 mm) si placute indexabile speciale completeaza gama.

Versiunile cu profil complet si profil partial ale placutelor noastre indexabile cu trei muchii, de exemplu, sunt ideale pentru toate fileturile externe si interne comune. Aceste versiuni diferite de placute indexabile fac posibila producerea de filete complete si absolut precise, cu cea mai inalta calitate a finisarii suprafetei si precizie dimensionala.

Pe langa frezele de filetare monobloc, realizate din carbura solida, selectia larga de freze de filetare VARGUS include si scule de frezat filete cu placute indexabile. Aceste freze de filetat cu placute indexabile fac posibila producerea oricarui tip de filet exterior sau interior, de toate dimensiunile si in diverse tipuri de materiale, pe centrele de prelucrare CNC. De la otel si otel inoxidabil pana la fonta, metale neferoase, cum ar fi aluminiul, pana la aliaje de titan, termorefractare si otel calit, indiferent de profilul si pasul filetului.

Alaturi de Metal Star, puteti gasi intotdeauna scule aschietoare pentru filetare - potrivite pentru aproape toate aplicatiile, adancimile de aschiere si piesele de prelucrat. Frezarea orbitala filetului, de exemplu, face posibila, de asemenea, producerea de filete interne foarte adanci si de asemenea, foarte mici.

TOP
ro_RORO_RO