SERVICII PREMIUM

Stim si cunoastem faptul ca procesele de prelucrare ale metalelor includ nevoi complexe si cunostinte tehnice aprofundate.

Metal Star dispune de o echipa de oameni profesionisti, capabili sa ofere consultanta si cele mai bune solutii, in scopul mentinerii si optimizarii procesului de productie, la cele mai bune costuri.

Cei peste 20 de ani de experienta ca furnizor pe piata industriala din Romania, ne recomanda drept un partener de incredere pentru orice business romanesc din domeniul prelucrarii metalelor prin aschiere.

Gama larga de produse si servicii aferente ne permite sa venim in sprijinul companiilor de productie industriala cu solutii unice si personalizate:

- CONSULTANTA INITIALA
- OPTIMIZARE TEHNOLOGII
- PRETURI COMPETITIVE
- TRAINING
- CRESTEREA PRODUCTIVITATII

RECUNOSCUTI LA NIVEL GLOBAL

In total, colaboram cu peste 36 producatori recunoscuti la nivel mondial, alaturi de care am dezvoltat de-a lungul timpului relatii de afaceri stabile. Astfel, devotamentul pentru eficienta si calitate a fost si ramane in continuare o fundatie cu care vrem sa contribuim la cresterea productivitatii clientilor nostri.

Asta pentru ca, urmarim ca fiecare client de-al nostru sa obtina o solutie rentabila, prin reducerea anumitor costuri provenite din procesul de prelucrare al metalelor.

Produsele pe care le comercializam includ: scule aschietoare, echipamente, accesorii, fluide, dar si servicii conexe asociate unora dintre acestea. Prin serviciile noastre, propunem oricarui client solutii moderne de inlocuire a tehnologiilor vechi cu tehnologii noi, care sa le ofere eficienta si productivitate sporita.

CONSULTANTA & SUPORT

Metal Star este specialistul care acopera cerintele complete din domeniul prelucrarii metalelor prin aschiere, oferind suport complet in:

Alegerea sculelor
Oferirea tehnologiilor de prelucrare
Optimizarea procesului de productie


• Consultanta si expertiza tehnica in domeniul reconditionarii matritelor ;
• Analize de cost si solutii personalizate prin scule, echipamente si consumabile de ultima generatie ;
• Traininguri de specialitate dedicate instruirii personalului pentru :

- Lustruire matrite la inalta calitate ;
- Sudura matrite.
- Reparatii matrite de injectii de mase plastice prin lustruire matrite luciu oglinda;
- Reconditionare matrite prin sudura laser, TIG si PULSE.

• Asigurare de service in caz de nevoie;
• Prezentari periodice de noutati care apar in domeniul prelucrarilor prin aschiere.

Competentele tehnice si comerciale ale personalului Metal Star permit o analiza veridica a nevoilor si oferirea de solutii tehnice calitative.

In urma analizei individuale a fiecarui client, dar si a celor mai noi tendinte aparute pe piata prelucrarilor mecanice, vom stabili o solutie personalizata produs-serviciu, care sa ofere un randament pe termen lung.

Metal Star este furnizorul ideal pentru sustinerea si cresterea productivitatii si a competitivitatii afacerilor romanesti din domeniul prelucrarilor mecanice generale.

Metal Star este un model de succes, care a dovedit pana in prezent, faptul ca poate asigura necesarul de scule si echipamente companiilor din industria auto, energetica, aeronautica sau petrol si gaze.

Reteaua noastra de furnizori si specialisti instruiti, asigura pe langa asta si serviciile care insotesc anumite produse din catalog, tocmai pentru a acoperi toate nevoile de prelucrare mecanica prin aschiere.

Stransa relatie pe care am dezvoltat-o de-a lungul timpului cu principalii furnizori prin vizite externe si schimb de experiente comune, ne ofera posibilitatea de a avea acces permanent la cele mai noi informatii si tehnologii din domeniu.

Astfel, prin seminariile de prezentare sustinute de specialisti, aceste informatii vor fi transmise periodic si catre partenerii nostri, asigurandu-le fluxul de informatii noi care le va permite sa lucreze in conditii de performanta.

TOP
ro_RORO_RO