SCANTOOL: calitate din 1980

Peste 40 de ani experienta in productia masinilor

Scantool se numara printre cei mai importanti producatori de masini industriale din Europa, destinate industriei de prelucrare a metalelor. Producatorul danez dezvolta, produce si comercializeaza masini electrice fiabile si solide, a caror utilitate si eficienta au fost remarcate de-a lungul timpului de catre specialisti.

Produsele sunt fabricate de Scantool Group in unitatile de productie din Danemarca (Brovst) si beneficiaza de o garantie standard de 12 luni, iar motoarele electrice au o garantie extinsa la 36 de luni.

Marcile comerciale Scantool Group (Scantool, KEF-Motor, Arboga si HM Machinery) reprezinta calitatea, atentia la detalii si experienta, iar gama larga de masini produse, serveste de multi ani pasionatilor si meseriasilor din industria metalurgica.

De nelipsit din orice atelier de productie

De ce merita sa alegi masinile electrice Scantool?

Prin achizitionarea uneia dintre marcile Scantool Group vei castiga un grad ridicat de cunostinte, experienta si expertiza. Compania dispune de personal experimentat, iar componentele si motoarele masinilor sunt parte a productiei interne, aspect care furnizeaza servicii si produse de calitate superioara.

Metal Star va ofera de la Scantool Group o gama complexa de produse care include: masini de polizat, de slefuit cu doua capete, cu banda, masini de gaurit si carotat cu talpa magnetica, prese de atelier, masini de indoit, foarfece ghilotina, ferastrau cu banda, sisteme de evacuare a fumului, prafului si unitati de filtrare.

Obtine masina care te va ajuta in operatii de polizare, slefuire, gaurire, debitare cu panza, carotare, taiere / indoire / presare table si profile sau in alte nevoi curente de prelucrare a metalelor!

TOP
ro_RORO_RO