Fie ca prelucrati cu strunguri conventionale si strunguri automate sau cu centre de strunjire si prelucrare de ultima generatie controlate de CNC, Sandvik Coromant– furnizorul nostru de top, ofera scule aschietoare pentru strunjire inovatoare, care indeplinesc cele mai inalte cerinte pentru toate procesele de productie implicate in strunjirea metalelor. 

Pentru strunjire longitudinala, frontala, profilata canelare si debitare, precum si pentru strunjirea filetului. Sculele de strunjire de precizie, barele de alezat si lamele de debitat sunt disponibile cu cozi patrate standard ISO si suporturi Capto™ pentru scule de strunjire, precum si cu toate interfetele care sunt standard in aplicatiile de strunjire. Pentru dumneavoastra, aceasta inseamna: flexibilitate maxima, stabilitate, productivitate si repetabilitate pe orice strung.

Veti avea garantia obtinerii unor rezultate de top pentru orice piesa de prelucrat!

Indiferent de felul cum arata utilajele dumneavoastra sau de masinile unelte pe care le utilizati – indiferent de materialele pe care le prelucrati: expertiza complexa a Metal Star, care include fiecare unealta individuala de strunjire da roade. Acest lucru este valabil pentru toate metodele de productie si aplicatiile de strunjire. 

Pentru piese din otel sau otel inoxidabil, precum si pentru aluminiu si alte metale neferoase sau aliaje speciale pe baza de fier, nichel, cobalt si titan.

Fiecare dintre acestea sunt adaptate materialului de prelucrat si au cele mai bune acoperiri pentru materialul in cauza. Avantajele dumneavoastra sunt fiabilitatea ridicata a procesului, precum si o calitate excelenta a finisarii suprafetei si stabilitate dimensionala a componentei.

Forma si geometria sofisticata a sculelor noastre de strunjire joaca, de asemenea, un rol in obtinerea unei precizii maxime pentru piesele dumneavoastra de prelucrat.

In strunjirea CNC, precum si in procesele de productie conventionale de strunjire, de la muchia de taiere pana la suport, de la indepartarea aschiilor pana la racire – sculele furnizate de Metal Star sunt special concepute pentru sarcina de strunjire si conditiile dumneavoastra de operare.

Fie ca sunt scule de strunjire drepte sau curbe, scule de strunjire pentru canelare sau interioare din otel de scule sau otel rapid (HSS) sau, scule de strunjire din carbura solida, pana la placute indexabile cu diferite forme de baza pozitive sau negative, Metal Star - va ofera tot ce aveti nevoie, astfel incat, sa aveti intotdeauna unealta ideala pentru toate metodele de productie la strunjire.

Metal Star va ofera cea mai buna combinatie de scula de strunjire , suport de scule si placuta indexabila pentru aceasta. Acestea includ nu numai formele de taiere specifice aplicatiei si razele de colt (de exemplu, in formele de baza CNMG, DNMG si DCGT), ci si diferiti suporti de scule, adaptoare si bare de alezat extrem de robuste.

Sculele aschietoare de strunjire ale furnizorilor Metal Star va ofera avantaje speciale atunci cand vine vorba de utilizarea eficienta si rentabila a sculelor, in ceea ce priveste costurile sculelor si performanta de strunjire.

In special, in cazul productiei de loturi de dimensiuni mici si medii. Motivele pentru aceasta sunt adecvarea lor pentru o gama larga de aplicatii si compatibilitatea lor cu diverse materiale.

Oferta Metal Star cuprinde scule de strunjit performante, in functie si de diversitatea materialelor de prelucrat:

• Placute aschietoare de carbura pentru operatii de strunjire generala in oteluri;
• Placute aschietoare CBN, pentru strunjire materiale dure, extradure, aliaje termorefractare si exotice;
• Placute aschietoare PCD, pentru strunjirea aliajelor de aluminiu si a nemetalelor;
• Placute achietoare Ceramica, pentru strunjirea fontelor si a altor materiale dure.

Indiferent de nevoile de prelucrare, specialistii Metal Star, va raman la dispozitie cu solutii tehnice moderne, cu scule aschietoare de strunjire a metalelor.

TOP
ro_RORO_RO