Oferim o gama moderna de masini de ascutit burghie, care ofera precizie si rapiditate in ascutirea burghielor si a frezelor monobloc. 

In prezent, Metal Star SRL ofera 16 masini de ascutit burghie si o masina de ascutit freze monobloc.

Acestea provin de la un important furnizor din Taiwan si sunt destinate diverselor ateliere pentru ascutiri normale, nu de performanta.

Indiferent daca doriti sa ascutiti un burghiu simplu din HSS sau carbura, sau un burghiu de aplicatie cu geometrii dedicate, Metal Star va ofera o solutie.

De la modelul M-01 cu care se pot ascuti burghie uzuale cu unghiuri la varf de 90º la 140º, centruitoare sau burghie de punctare, pana la modelele M-25 ce au capabilitati de ascutire atat a burghielor standard, cat si a burghielor pentru table in gama Ø2-Ø26.

Masinile de ascutit burghie va permit sa ascutiti diferite tipuri de burghie, cum ar fi burghie elicoidale, burghie trepte, burghie din carbura, burghie de centrare, burghie plate, burghie pentru tabla si lemn, precum si freze cu Z=2 la Z=4 taisuri. 

Pe langa ascutirea traditionala conica, pot fi realizate si alte tipuri de forme de ascutire, cum ar fi, de exemplu, o ascutire cu patru fatete.

Atat unghiul de degajare, cat si unghiul varfului pot fi setate in mod flexibil si adecvat.

Optional, oferim si diverse dispozitive utile la ascutirea burghielor sau a frezelor:

sisteme de iluminare, lupe, discuri abrasive CBN pentru burghie HSS sau discuri abrasive diamantate pentru scule din carbura.

 

Folosind un design patentat, cu cleme de fixare de precizie pentru prindere si aliniere optima a burghiului, aceste masini sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru a readuce la viata burghiile vechi. 

Toate masinile sunt usor de utilizat si au o precizie de 0,002 mm.

Ascutirea cu aceste masini de ascutit de inalta calitate dureaza mai putin de 10 secunde pentru ca burghiele dumneavoastra sa arate la fel de bine ca noi!

Procedura de ascutire este o operatie esentiala in procesul tehnologic de fabricare al sculelor aschietoare.

Aceasta influenteaza direct calitatea aschietoare a sculelor utilizate. Obtinerea unor rezultate eficiente este data de ascutirea capetelor de burghiu, de aceea e bine sa fie luate in calcul aspecte ca:

- Maxima ascutire care sa garanteze o productivitate sporita;
- Rugozitatea suprafetei sculei obtinute in urma ascutirii;
- Simplitate si siguranta in exploatare;
- Durabilitatea sculei.

Lucrarile incorecte produse de un burghiu neascutit pot produce daune valoroase care sa necesite investitii suplimentare.

De asemenea, riscul de vatamare al personalului care utilizeaza un astfel de burghiu este unul mare (bucati mici desprinse din burghiu pot patrunde in degete, brate sau fata).

Toate acestea pot fi evitate prin utilizarea zilnica a unor burghie corect ascutite! In acest sens, Metal Star va pune la dispozitie masini de ascutit burghie moderne si dispozitive speciale de ajutor in activitatea normala de ascutire.

Astfel, masinile de ascutit burghie din gama noastra au o constructie simpla, insa, ofera posibilitati multiple de operare, datorita accesoriilor standard cu care sunt dotate. Pentru o rapiditate si o eficienta maxima in ascutirea burghielor, zi de zi!

TOP
ro_RORO_RO