Cu peste 20 de ani de experienta in procese de filetare si masini de filetat, specialistii Metal Star va pot sfatui in toate aspectele lucrarilor dumneavoastra de filetare.

Va vom ajuta sa gasiti o solutie rapida pentru orice sarcina legata de filetare.

Furnizam cele mai rapide si mai sigure masini de filetat, atat la centrare, cat si la executia de filete, s.a.

De asemenea, furnizam singura masina de filetat care poate fileta pana la M130, dar si cea mai completa configuratie de serie si cea mai larga gama de accesorii optionale din categoria de masini de filetat.

Cea mai mare precizie obtinuta la masinile de filetat cu brat articulat (permite lucrul cu mai multe scule).

Puteti alege din 4 categorii de masini de filetat:

1. Masini pneumatice:

Capacitate de filetare M2-M24 Orizontal, Vertical sau in unghi; Puteti alege din 5 modele

2. Masini hidraulice

Capacitate de filetare M2-M130 Orizontal, Vertical sau in unghi; Puteti alege din 20 modele

4. Masini electrice:

Capacitate de filetare M2-M45 Orizontal, Vertical sau in unghi
Evitati ruperea sculei!

Cu masinile electrice de filetat economisiti timp, resurse si scule!
Asta deoarece, va permit un control simplu printr-un ecran tactil, prin care se pot seta dimensiunea, pasul, adancimea de filetare, viteza si chiar cuplul maxim.

Masina de filetare servo electrica este potrivita pentru filetarea de la M2 la M45 in aproape toate tipurile de materiale. Functionarea suspensiei si posibilitatea de a face filete pe dreapta sau stanga permit o filetare sigura, flexibila si convenabila. Bratul este realizat din aluminiu dur extra rezistent, care previne deformarea, iar controlul fortei cu un sistem de alarma asigura filetarea sigura.

Aceasta se prezinta ca o masina mult mai eficienta decat cele traditionale, avand un consum mult mai mic de energie.

Operarea masinii prin ecranul tactil asigura usurinta in utilizare si programare simpla pentru operator, fara a fi nevoie de cunostinte de specialitate.

Masina poate fi operata in mod automat sau manual, iar intervalul de viteza este de la 0 la 155 rpm variabil, fara trepte, pentru o reglare adecvata in functie de tipul filetului si materialul.

De-a lungul timpului, ca furnizor de masini, scule si echipamente tehnologice pe piata industriala din Romania, Metal Star a dezvoltat relatii stabile de colaborare cu importanti furnizori de top din acest domeniu.

Astfel, GAMOR si GOTAP sunt furnizorii nostri de incredere pentru masinile de filetat pneumatice, hidraulice si electrice.

Masinile care alcatuiesc gama de masini de filetat Metal Star dispun de dotari ce ofera eficienta, confort sporit si siguranta in timpul utilizarii lor. Manerele ergonomice impiedica alunecarea, iar materialele de calitate superioara garanteaza rezistenta indelungata a acestor masini, in orice conditii de lucru.

Alegand masinile de filetare de mare precizie si calitate furnizate de Metal Star veti economisi bani, evitand ruperea tarozilor si alte costuri inutile.

Va ramanem la dispozitie cu sugestii si solutii personalizate, indiferent de problemele cu care va confruntati!

Nu ezitati sa ne contactati!

TOP
ro_RORO_RO